Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne kiełbaski śniadaniowe w cieście z mąki graham. Polecam na śniadanie lub kolację, można je bez problemu zabrac do szkoły czy pracy. Na zimno też smakują rewelacyjnie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1434
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458659
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1720
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1434
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458659
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1720
Składniki
Do miski kruszymy drożdże, dodajemy połowę wody , cukier i sól. Mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto.
Odstawiamy na 30 minut do wyrośnięcia. Kiełbaski śniadaniowe kroimy na pół. Ciasto wałkujemy, dzielimy na równe kwadraty (10x10). Układamy kiełbaski i zawijamy. Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy 35 minut w 185 stopniach. Smakują na ciepło jak i zimno. Możemy podawać z ulubionym sosem. Smacznego ;)