Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3484
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3484
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Na patelni z masłem podsmażamy drobno pokrojoną cebulę. Dodajemy oczyszczone i pokrojone pieczarki, doprawiamy i smażymy do całkowitego zredukowania płynu. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki, mieszamy.
Gotowe ciasto francuskie, lekko rozwałkowujemy. Kroimy kwadraty wielkości ok 10x10 cm.
Na każdy kwadrat nakładamy farsz. Zamykamy ściągając każdy z rogów kwadratu do góry. Rogi zaciskamy razem.
Kieszonki pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez ok. 15-20 min.