Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prze, prze, przepyszny kisz ! Polecam dla tych ktorzy lubia tunczyka !
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Rozwinac ciasto francuskie i wyscielic nim forme do tarty, posmarowac musztarda, rozlozyc rownomiernie odsaczonego z wody tunczyka, na niego pokrojona drobno cebule i pomidory w plastrach, jajka roztrzepac ze smietana i serem doprawic do smaku sola i pieprzem, polac tym po pomidorach, piec 40 min w 210 stopniach, podawac gorace albo zimne, smacznego