Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prze, prze, przepyszny kisz ! Polecam dla tych ktorzy lubia tunczyka !
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Składniki
Rozwinac ciasto francuskie i wyscielic nim forme do tarty, posmarowac musztarda, rozlozyc rownomiernie odsaczonego z wody tunczyka, na niego pokrojona drobno cebule i pomidory w plastrach, jajka roztrzepac ze smietana i serem doprawic do smaku sola i pieprzem, polac tym po pomidorach, piec 40 min w 210 stopniach, podawac gorace albo zimne, smacznego