Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prze, prze, przepyszny kisz ! Polecam dla tych ktorzy lubia tunczyka !
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10832
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10832
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Składniki
Rozwinac ciasto francuskie i wyscielic nim forme do tarty, posmarowac musztarda, rozlozyc rownomiernie odsaczonego z wody tunczyka, na niego pokrojona drobno cebule i pomidory w plastrach, jajka roztrzepac ze smietana i serem doprawic do smaku sola i pieprzem, polac tym po pomidorach, piec 40 min w 210 stopniach, podawac gorace albo zimne, smacznego