Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1903
Dodano: 29.05.2010
Odsłon: 7199
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Rozwinac ciasto francuskie i wyscielic nim forme do tarty, posmarowac musztarda, rozlozyc rownomiernie odsaczonego z wody tunczyka, na niego pokrojona drobno cebule i pomidory w plastrach, jajka roztrzepac ze smietana i serem doprawic do smaku sola i pieprzem, polac tym po pomidorach, piec 40 min w 210 stopniach, podawac gorace albo zimne, smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Joasiata22 22 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Upiekłam - super przepis! Polecam wszystkim :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 04 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
pełna entuzjazmu zrobiła, z jeszcze większym entuzjazmem skonsumowałam, no cóż - tylko polecić, tylko polecić:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 29 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Musi być pyszny!0 Kto głosował? | Odpowiedz