Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trza to trza ;) A i tak jest rewelacyjne <3 TAK WIEMY...TATAR SUROWY!!! DLATEMU KOMPROMISOWY ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 402
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 402
Składniki
Z metki tatarowej formujemy kotlety. W każdym formujemy dołek. Cebulę siekamy, ogórki kroimy w talarki. Mieszamy i układamy na kotletach. Żółtka kładziemy na kotletach. Oprószamy solą pieprzem. Całość smażymy na suchej patelni przez 20 min pod przykryciem.