Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trza to trza ;) A i tak jest rewelacyjne <3 TAK WIEMY...TATAR SUROWY!!! DLATEMU KOMPROMISOWY ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4894
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7448
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4894
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7448
Składniki
Z metki tatarowej formujemy kotlety. W każdym formujemy dołek. Cebulę siekamy, ogórki kroimy w talarki. Mieszamy i układamy na kotletach. Żółtka kładziemy na kotletach. Oprószamy solą pieprzem. Całość smażymy na suchej patelni przez 20 min pod przykryciem.