Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trza to trza ;) A i tak jest rewelacyjne <3 TAK WIEMY...TATAR SUROWY!!! DLATEMU KOMPROMISOWY ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425119
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10720
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425119
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10720
Składniki
Z metki tatarowej formujemy kotlety. W każdym formujemy dołek. Cebulę siekamy, ogórki kroimy w talarki. Mieszamy i układamy na kotletach. Żółtka kładziemy na kotletach. Oprószamy solą pieprzem. Całość smażymy na suchej patelni przez 20 min pod przykryciem.