Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 953
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 953
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Składniki
Ugotować kotlety w wodzie z rosołkiem,odlać. Bułkę i trochę panierki Prymat razem zmieszać,kotleciki maczać w jajku i później w panierce i smażyć na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.SMACZNEGO.
Podawać z ziemniakami i surówką.