Przekąski Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ugotować kotlety w wodzie z rosołkiem,odlać. Bułkę i trochę panierki Prymat razem zmieszać,kotleciki maczać w jajku i później w panierce i smażyć na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.SMACZNEGO.
Podawać z ziemniakami i surówką.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

ewulka55 13 marca 2012Zgłoś do usunięcia
ojojoj co też za smaki - ja nigdy nie robię kotlecików z torebki - najlepsze są z samej soi - robi sie szybko a o niebo lepsze w smaku niż te z torebki4 Kto głosował? | Odpowiedz

mariusz28 02 marca 2011Zgłoś do usunięcia
ja robię takie na rosołku bo moja córcia je lubi i nierobie na ostro, bo dla dziecka 3-trzyletniego nie za bardzo takie na ostro kotleciki :) każdy ma swój gust. Ale z tą panierką PRYMAT naprawdę są smaczne POLECAM i POZDRAWIAM :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

mien1985 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
WoW przepis z opakowania :/ jak nie rozumiem co się tu ostatnio wyrabia :/0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Zgadzam sie z przedmowca,lepiej wode doprawic ostrzej.Ja np. daje troche papryki ostrej,tymianku i majranku.Ale przprawa do falakow tez jest doskonalym pomyslem.Danie Twoje prezentuje sie wspaniale i zacheca do jedzenia tego!I mnie osobiscie do zacheca do przygotowania tej potrawy w poscie.Pozdrawiam.
0 Kto głosował? | Odpowiedz

biancorossa 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Nie zgodzę się a "autorem" -kotleciki sojowe z wody doprawionej rosołkiem są mdłe,lepiej je gotować w rosołku ,ale naprawdę mocno przyprawionym np mieszanką do flaków, pieprzem i ostrą papryką tak by jakiś smak miały.0 Kto głosował? | Odpowiedz