Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 134
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 134
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Składniki
Groszek gotuje się 3-5 minut w posolonej wodzie. Potem trzeba go zgnieść widelcem. Szynkę sieka się w drobne kawałki. Do masy dodaje się jeszcze jajo, starty na drobnym oczku czosnek, pieprz, i wyrabia na jednolitą masę. Uformowane kotleciki obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)