Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2551
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2551
Składniki
Groszek gotuje się 3-5 minut w posolonej wodzie. Potem trzeba go zgnieść widelcem. Szynkę sieka się w drobne kawałki. Do masy dodaje się jeszcze jajo, starty na drobnym oczku czosnek, pieprz, i wyrabia na jednolitą masę. Uformowane kotleciki obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)