Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35800
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35800
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
        
        Składniki
Groszek gotuje się 3-5 minut w posolonej wodzie. Potem trzeba go zgnieść widelcem. Szynkę sieka się w drobne kawałki. Do masy dodaje się jeszcze jajo, starty na drobnym oczku czosnek, pieprz, i wyrabia na jednolitą masę. Uformowane kotleciki obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)