Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadają się na śniadanie, kolacje lub przekąskę w ciągu dnia.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Składniki
14 jaj ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. 2 cebule pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystko wymieszać dodać jajko surowe,bułkę tartą,sos sojowy,musztardę,sól,pieprz. Uformować kotleciki,opanierować najpierw w jajku+ sos sojowy i w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złot kolor.
Można podawać z różnymi sosami np pieczarkowym, czosnkowym... :)