Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadają się na śniadanie, kolacje lub przekąskę w ciągu dnia.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99111
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99111
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Składniki
14 jaj ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. 2 cebule pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystko wymieszać dodać jajko surowe,bułkę tartą,sos sojowy,musztardę,sól,pieprz. Uformować kotleciki,opanierować najpierw w jajku+ sos sojowy i w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złot kolor.
Można podawać z różnymi sosami np pieczarkowym, czosnkowym... :)