Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybka przekąska na party..
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 237
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 237
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Składniki
Masło utrzeć, dodać pokruszony ser, obraną z ości makrelę, czosnek przeciśnięty przez praskę. Utrzeć na gładką masę.
Do masy dodać przecier pomidorowy, sól, pieprz, pietruszkę - dokładnie połączyć.
Gotową masą smarujemy krakersy ( można też użyć pumpernikla) i dekorujemy wg. uznania lub tak jak ja - żurawiną, kawałkami sera żółtego, pokrojoną papryką. Życzę smacznego :)