Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka przekąska bez smażenia, podana z naszym ulubionym sosem, każdego skusi.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2933
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1025
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1792
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2933
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1025
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1792
Składniki
1. Mięso kroimy na większe kawałki.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Dodajemy ketchup
4. Następnie maślankę.
5. Dokładanie mieszamy i odstawiamy do lodówki na godzinę.
6. Po tym czasie kruszymy krakersy.
7. Panierujemy mięso.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe, podawać z dowolnym sosem. 11. Smacznego.