Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona przekąska na imprezę.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 715
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12508
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 715
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12508
Składniki
Masło i sardynki w oleju rozetrzeć, dodać utarte na tarce jajka i żółty ser. Dodać majonez i chrzan, wszystko dokładnie wymieszać, aby powstała pasta. Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką (nie przesadzać z solą, bo krakersy są dość słone).
Tak przygotowaną pastę nakładać na krakersy i przykrywać drugim.