Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona przekąska na imprezę.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Masło i sardynki w oleju rozetrzeć, dodać utarte na tarce jajka i żółty ser. Dodać majonez i chrzan, wszystko dokładnie wymieszać, aby powstała pasta. Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką (nie przesadzać z solą, bo krakersy są dość słone).
Tak przygotowaną pastę nakładać na krakersy i przykrywać drugim.