Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1242
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14829
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 849
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1242
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14829
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 849
Składniki
Cebule obrać, posiekać, zeszklić na maśle. Pieczarki pokroić w plasterki, zarumienić na reszcie masła na złoty kolor, posolić.
Bulion zagotować, wrzucić grzyby (1/4 odłożyć), cebulę oraz pokrojony w kostkę ziemniak, wlać wino. Gotować 25 minut.
Zupę zmiksować, połączyć ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem. Krem nalać do talerzy, każdą porcję udekorować pozostałymi pieczarkami oraz natką pietruszki. Smacznego.