Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do kanapek
Dawno mnie tu nie bylo :) Ale wracam, z nowymi pomyslami na smakowite dania :...
Odsłon: 7915
Bardzo smaczny orientalny gulasz. Koniecznie trzeba spróbować!
Odsłon: 2079
Tak przygotowana ciecierzyca idealnie sprawdzi się jako alternatywa dla chip...
Odsłon: 5491
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 127
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 178
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 115
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 127
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 178
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 115
Składniki
Moczymy ciecierzycę w wodzie 12 h, następnie gotujemy w tej samej wodzie (z niewielkim dodatkiem soli) do miękkości i odsączamy. Do ugotowanej ciecierzycy dodajemy mascarpone i przyprawy. Blendujemy razem. Suszone pomidory drobniutko kroimy i dodajemy do pasty. Pasta jest kremowa, pikantna; nadaje się do pieczywa, ale też jako samodzielna przekąska.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 2200
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 3415