Do góry

Przekąski Przepis na:

Kulasa potrawa razowa

Kulasa potrawa razowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 2513 Ocena: 18214

Dodano:

Odsłon: 533

Proste i smaczne danie na przekąskę.

Składniki

  • mąka razowa 2 szklanki
  • sól do smaku
  • mleko 1 szklanka
  • boczek wędzony 10 dag
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kulasa potrawa razowa

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Zagotować 2 szklanki wody, lekko posolić i wsypywać bardzo powoli mąkę stale mieszając. Chwilę podgotować na bardzo wolnym ogniu, następnie przelać do miseczek i zalać mlekiem lub okrasić stopionym boczkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń