Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na imprezy, mięsne kuleczki owinięte boczkiem, polane sosem Barbecue.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14051
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15950
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14051
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15950
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Solimy.
4. Przyprawiamy majerankiem oraz papryką.
5. Dodajemy bułkę tarta.
6. Paprykę drobniutko kroimy i dodajemy do mięsa.
7. Wszystkie składniki razem mieszamy.
8. Wyłóż foremkę od jajek bekonem, zachodząc na siebie, aby całkowicie przykryć tacę.
9. Naciśnij boczek w dół do każdego otworu dwoma palcami.
10.Nałóż w każdy otwór mięso.
11. Zwiń brzeg boczku, przykrywając kuleczki mięsne, docisnąć .
12. Włóż tacę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, przewracając ostrożnie wyjmij tacę
13.Piecz przez 20 minut lub do momentu kiedy bekon zbrązowieje.
14. Posmarować klopsiki sosem barbecue i piec przez 10 minut.
15. Oddzielamy kuleczki nożem
16. Danie gotowe. 17. Smacznego.