Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na imprezy, mięsne kuleczki owinięte boczkiem, polane sosem Barbecue.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13352
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajko.
3. Solimy.
4. Przyprawiamy majerankiem oraz papryką.
5. Dodajemy bułkę tarta.
6. Paprykę drobniutko kroimy i dodajemy do mięsa.
7. Wszystkie składniki razem mieszamy.
8. Wyłóż foremkę od jajek bekonem, zachodząc na siebie, aby całkowicie przykryć tacę.
9. Naciśnij boczek w dół do każdego otworu dwoma palcami.
10.Nałóż w każdy otwór mięso.
11. Zwiń brzeg boczku, przykrywając kuleczki mięsne, docisnąć .
12. Włóż tacę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, przewracając ostrożnie wyjmij tacę
13.Piecz przez 20 minut lub do momentu kiedy bekon zbrązowieje.
14. Posmarować klopsiki sosem barbecue i piec przez 10 minut.
15. Oddzielamy kuleczki nożem
16. Danie gotowe. 17. Smacznego.