Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki przysmak rybny w postaci kulek możemy przygotować z różnych ryb ja tym razem z leszcza, którego dostałam w prezencie od znajomych. Kulki bardzo smaczne . W zalewie octowej smakują wybornie są smakowitą przekąską na spotkaniach rodzinnych, świętach, różnych przyjęciach okolicznościowych itp.
maszynka do mielenia, nóż, miska, naczynie do panierowania, patelnia, łyżka,
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22463
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14698
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4531
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43787
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 577
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 567
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22463
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14698
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4531
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43787
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 577
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 567
Składniki
Rybę po dokładnym oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu zemleć w maszynce razem z obraną cebulą i namoczoną odciśniętą bułką. Dodać przyprawy i wymieszać. Z masy formować kulki , obtaczać w bułce tartej i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z każdej strony. Zalewa; Wodę razem z cebulą pokrojoną w piórka, zielem angielskim , liściem laurowym oraz solą i cukrem zagotować, gotować około 8 minut po czym wyłączyć dodać ocet wymieszać. Przestudzić. Przestudzoną zalewą zalać kulki rybne. Odstawić w chłodne miejsce i po dwóch dniach można już zajadać. Smacznego