Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetny smak :)
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20679
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 25957
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20679
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 25957
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Składniki
Pierś kurczaka pokroiłam w długie, wąskie paski. Każdy z nich obsypałam zmieszanymi przyprawami: do kurczaka i kebab gyros. Paseczki gotowałam na parze ok 7 minut. Dzięki takiej obróbce mięso jest wyjątkowo soczyste.
Do 3 łyżeczek naturalnego jogurtu dodałam 2 ząbki czosnku i sól.
Kurczaka maczamy w jogurtowym sosie :) Przepis na I fazę diety Dukana