Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie robię gdy na kolację zapraszam przyjaciół.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 68
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 788
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 82
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 68
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 788
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 82
Składniki
Pokroić kurczaka w kostkę i marynować przez godzinę w soli, pieprzu, sosie sojowym, oliwie z oliwek. Wyjąć z marynaty i podsmażyć na maśle. Gdy się delikatnie zarumieni wrzucić pokrojone drobno szparagi, cebulke i papryczkę chilli. Podawać z ryżem i białym winem.