Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie robię gdy na kolację zapraszam przyjaciół.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 121
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2668
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 262
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2613
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 121
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2668
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 262
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2613
Składniki
Pokroić kurczaka w kostkę i marynować przez godzinę w soli, pieprzu, sosie sojowym, oliwie z oliwek. Wyjąć z marynaty i podsmażyć na maśle. Gdy się delikatnie zarumieni wrzucić pokrojone drobno szparagi, cebulke i papryczkę chilli. Podawać z ryżem i białym winem.