Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie robię gdy na kolację zapraszam przyjaciół.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 997
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4186
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 997
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4186
Składniki
Pokroić kurczaka w kostkę i marynować przez godzinę w soli, pieprzu, sosie sojowym, oliwie z oliwek. Wyjąć z marynaty i podsmażyć na maśle. Gdy się delikatnie zarumieni wrzucić pokrojone drobno szparagi, cebulke i papryczkę chilli. Podawać z ryżem i białym winem.