Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 455 kcal
Przyrządzanie: Grzyby oczyścić, umyć i pokroić. Cebulę umyć, obrać i pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło, dodać cebulkę, zeszklić ją. Dodać pokrojone grzyby, doprawić solą, tymiankiem i pieprzem. Dusić około 20 minut. Wymieszać z parmezanem. Filety umyć, osuszyć, wyciąć w nich kieszonki. Polać sokiem z cytryny. Napełnić farszem, zapiąć wykałaczkami. Obsmażyć w rondlu, dodać rosołek, dusić około 15 minut.
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w oleju rydzowym, idealni...
Odsłon: 17188
Usmażone panierowane plastry schabu podane z ugotowanymi w mundurkach, młodym...
Odsłon: 956
Sałatka z brokułem, szynką i makaronem należy do moich ulubionych. Jest smacz...
Odsłon: 252
Placki z cukinii to ciekawa alternatywa dla klasycznych placów ziemniaczanych...
Odsłon: 224
Usmażone panierowane plastry schabu podane z ugotowanymi w mundurkach, młodym...
Odsłon: 956
Sałatka z brokułem, szynką i makaronem należy do moich ulubionych. Jest smacz...
Odsłon: 252
Placki z cukinii to ciekawa alternatywa dla klasycznych placów ziemniaczanych...
Odsłon: 224
Składniki
Przyrządzanie: Grzyby oczyścić, umyć i pokroić. Cebulę umyć, obrać i pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło, dodać cebulkę, zeszklić ją. Dodać pokrojone grzyby, doprawić solą, tymiankiem i pieprzem. Dusić około 20 minut. Wymieszać z parmezanem. Filety umyć, osuszyć, wyciąć w nich kieszonki. Polać sokiem z cytryny. Napełnić farszem, zapiąć wykałaczkami. Obsmażyć w rondlu, dodać rosołek, dusić około 15 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Mielony boczek z szynkowaru
Przekąski
Krążki cukinii w cieście naleśnikowym
Przekąski
ZAPIEKANE SZPARAGI Z SEREM I SZYNKĄ
Przekąski
TABBOULEH - Libańska pełna smaku i chrupkości prosta sałatka/przystawka.
Mielony boczek z szynkowaru
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 20
Krążki cukinii w cieście naleśnikowym
Krążki cukinii w cieście naleśnikowym to bardzo smaczna, prosta i szybka prze...
Odsłon: 74