Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 78
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 123
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 78
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 123
Składniki
Przyrządzanie: Grzyby oczyścić, umyć i pokroić. Cebulę umyć, obrać i pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło, dodać cebulkę, zeszklić ją. Dodać pokrojone grzyby, doprawić solą, tymiankiem i pieprzem. Dusić około 20 minut. Wymieszać z parmezanem. Filety umyć, osuszyć, wyciąć w nich kieszonki. Polać sokiem z cytryny. Napełnić farszem, zapiąć wykałaczkami. Obsmażyć w rondlu, dodać rosołek, dusić około 15 minut.