Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 455 kcal
Karczek przygotowany według tego przepisu jest aromatyczny, soczysty i bardzo...
Odsłon: 6610
Bigos po myśliwsku najlepiej smakuje na święta Bożego Narodzenia, ale robię g...
Odsłon: 7604
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 89
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które króluje na polskich stołach niezależnie od...
Odsłon: 44
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 780
To najprostsze babeczki na świecie. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowan...
Odsłon: 42
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 89
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które króluje na polskich stołach niezależnie od...
Odsłon: 44
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 780
To najprostsze babeczki na świecie. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowan...
Odsłon: 42
Składniki
Przyrządzanie: Grzyby oczyścić, umyć i pokroić. Cebulę umyć, obrać i pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło, dodać cebulkę, zeszklić ją. Dodać pokrojone grzyby, doprawić solą, tymiankiem i pieprzem. Dusić około 20 minut. Wymieszać z parmezanem. Filety umyć, osuszyć, wyciąć w nich kieszonki. Polać sokiem z cytryny. Napełnić farszem, zapiąć wykałaczkami. Obsmażyć w rondlu, dodać rosołek, dusić około 15 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 780
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 269