Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna kolacja.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 385
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 385
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać gorącą wodą na 5 minut z dodatkiem soli do smaku, następnie wymieszać widelcem aby była sypka. Słonecznik uprażyć na suchej patelni, a awokado obrać, skropić sokiem z limonki i razem z papryką pokroić w drobną kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z kaszą, oliwą, ziarenkami granatu i podawać.