Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna kolacja.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30441
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29194
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30441
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29194
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać gorącą wodą na 5 minut z dodatkiem soli do smaku, następnie wymieszać widelcem aby była sypka. Słonecznik uprażyć na suchej patelni, a awokado obrać, skropić sokiem z limonki i razem z papryką pokroić w drobną kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z kaszą, oliwą, ziarenkami granatu i podawać.