Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie dla miłośników dyniowatych...
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15080
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2568
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15080
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2568
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8878
Składniki
na głębokiej patelni podsmażyć pokrojoną ceulę, dodać surowe ziemniaki pokrojone w kosteczkę, zalać i 1 szkl. wody. Poddusić do uzyskania ziemniaków półtwardych. Przełożyć do większego garnka, wrzucić do tego pokrojoną w kosteczkę dynię, przyprawy i zalać wodą. Wszystko dusić do miękkości i dodawać w miarę potrzeby wodę i przyprawy. smacznego !