Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie dla miłośników dyniowatych...
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
na głębokiej patelni podsmażyć pokrojoną ceulę, dodać surowe ziemniaki pokrojone w kosteczkę, zalać i 1 szkl. wody. Poddusić do uzyskania ziemniaków półtwardych. Przełożyć do większego garnka, wrzucić do tego pokrojoną w kosteczkę dynię, przyprawy i zalać wodą. Wszystko dusić do miękkości i dodawać w miarę potrzeby wodę i przyprawy. smacznego !