Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 203
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1247
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 203
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1247
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Składniki
Jaja roztrzepujemy, dodajemy połowę drobno posiekanego koperku; przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy dwa cienkie omlety.
Serek mieszamy z musztardą i koperkiem. Doprawiamy do smaku. Łososia skrapiamy sokiem z cytryny.
Na omlecie układamy plastry łososia. Smarujemy je serkiem. I zwijamy roladki. Kroimy na mniejsze i podajemy np z grzankami.
Smacznego!!!