Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron dzięki różnym dodatkom i przyprawą smakuje za każdym razem inaczej
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8330
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 472
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8330
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 472
Składniki
Marchewkę pokroić w półplasterki,kolby kukurydzy w plasterki (kawałki), czerwoną paprykę w kostkę. Cebulę posiekać,zeszklić na maśle i dodać marchewkę, kukurydzę,paprykę i kalafior. Dusić razem przez około 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Połączyć ze śmietanką. Doprawić sokiem z cytryny. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu i połączyć z sosem. Posypać natką pietruszki i podać zaraz po przygotowaniu.