Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 4362
Dodano: 05.08.2010
Odsłon: 40539
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
marchewkę obrać, pokroić w kostkę, dać do garnka, dosypać groszek, zalać wodą tak aby jarzyny były zakryte, gotować na wolnym ogniu do miękkości, masło roztopić dodać mąkę , przypiec na złoto, dodać zasmażkę do marchewki, doprawić cukrem i solą do smaku.
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

pierozki2 27 lutego 2013Zgłoś do usunięcia
Naprawde smaczna ta marchewka6 Kto głosował? | Odpowiedz

asinek 29 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
U mnie w domu nazywa się to "wspomnienie z dzieciństwa" i barzdzo często gości na naszym stole7 Kto głosował? | Odpowiedz

Minimus 10 października 2010Zgłoś do usunięcia
właśnie dzisiaj robiłam:) jako dodatek do potrawki z kurczaka, pyszota!6 Kto głosował? | Odpowiedz

patelnia 20 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
juz dodane do ulubionych.6 Kto głosował? | Odpowiedz

anak 19 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
super pycha też robię6 Kto głosował? | Odpowiedz

dwala 19 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Ja jeszcze dodaję smietamy. Polecam...2 Kto głosował? | Odpowiedz

edytek 06 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Też taką robię, pychotka...6 Kto głosował? | Odpowiedz

Grazka82 06 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Nie dość, że smaczne, to jeszcze zdrowe :)6 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 06 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
zimą też tak robię ale wolę ze świeżych warzyw.......7 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 06 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
zimą też tak robię ale wolę ze świeżych warzyw........6 Kto głosował? | Odpowiedz