Do góry

Przekąski Przepis na:

Marmurkowe jajka wielkanocne

Marmurkowe jajka wielkanocne

Autor:

Przepisów i artykułów: 2462 Ocena: 16710

Dodano:

Odsłon: 232

Szybki przepis na jajka na stół wielkanocny.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Marmurkowe jajka wielkanocne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, delikatnie potłuc po całej powierzchni. W rondlu zagotować wodę, wsypać kurkumę, włożyć jajka i podgrzewać lecz nie zagotować. Następnie jajka obrać i przełożyć na talerz, posypać delikatnie solą, ozdobić zieleniną i podawać z tartym chrzanem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń