Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne połączenie smaków :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1555
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1378
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1273
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1555
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1378
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1273
Składniki
Matiasy moczymy w wodzie przez ok 1/2godziny. Gotujemy ryż według instrukcji na opakowaniu. Ugotowane jajka kroimy w ósemki (lub szesnastki). Cebule kroimy w pióra. Następnie podsmażamy na oleju na złoty kolor. Matiasy kroimy w grubą kostkę (kawałki).
Przygotowujemy naczynia. Układamy w następującej kolejności: ryż - cebula- pokrojone śledzie. Smarujemy majonezem według uznania. Następnie na wierzch układamy pokrojone jajka.