Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5800
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18416
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5800
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18416
Składniki
Filety namoczyłem w wodzie na 12 godzin ,od czasu do czasu zmieniałem wodę. Cebule pokroiłem w cienkie krążki ,jabłka w kawałki ,korniszony w plasterki. Obie śmietany wymieszałem z chrzanem ,sokiem z cytryny i ziarenkami pieprzu.Doprawiłem do smaku cukrem. Śledzie osączyłem z wody ,pokroiłem na kawałki (dowolne). W słoiku wymieszałem sos ze śledziami ,listkami laurowymi i wstawiłem do lodówki na 3 dni.