Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny bigos z młodej kapusty. W takim wydaniu jeszcze go nie próbowałaś. Aromatyczne dodatki podkreślają jego wyjątkowy smak i sprawiają, że na jednej porcji się skończysz.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 111
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3682
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 152
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 111
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3682
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 152
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Składniki
1. Kapustę drobno szatkujemy, marchewki obieramy, kroimy w plasterki i razem kapustą przekładamy do garnka, zalewamy wodą, wsypujemy Vegetę i gotujemy. 2. Następnie myjemy, obieramy z nasion papryki, kroimy w paseczki a ogórki w pół plasterki i łączymy z kapustą.
3. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, przesmażamy na rozgrzanym oleju i również przekładamy do kapusty.
4. Pod koniec gotowania dodajemy kukurydzę, fasolkę, przecier pomidorowy, doprawiamy chili i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotujemy aż sos na zgęstnieje.
5. Gotowe. 6. Smacznego.