Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone podane jako przekąska do chleba.
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 222
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 259
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 1020
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 222
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 259
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 1020
Składniki
Mięso doprawiamy solą, pieprzami, czosnkiem i majerankiem, wbijamy jajka i wyrabiamy.
Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety i smażymy w gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone kotlety podajemy jako ciepłą przekąskę z pieczywem.
Smacznego!!!