Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone podane jako przekąska do chleba.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2248
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18021
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2015
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2248
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18021
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2015
Składniki
Mięso doprawiamy solą, pieprzami, czosnkiem i majerankiem, wbijamy jajka i wyrabiamy.
Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety i smażymy w gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone kotlety podajemy jako ciepłą przekąskę z pieczywem.
Smacznego!!!