Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18165
Dodano: 19.02.2015
Odsłon: 9572
3-4 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Bułkę tartą zalałem mlekiem i odstawiłem na 20 minut. Dodałem pozostałe składniki masy i dokładnie wymieszałem. Przełożyłem do natłuszczonej foremki do zapiekania. Wymieszałem wszystkie składniki pasty, posmarowałem wierzch chlebka. Piekłem około 45 minut w temperaturze 175 stopni C.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

BEATA1978 20 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
konkretny chlebek :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Jak dla mnie to pyszna pieczeń mięsna a nie chlebek, tym za oceanem to już w głowach się przewraca, haha :):) Odpowiedzi: 2 ▼7 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
świetny ten chlebek! :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

ggosienka68 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Pyszne jedzonko :)8 Kto głosował? | Odpowiedz