Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mini pizzerinki w kształcie serca idealna przekąska na walentynki
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 441
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5161
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3364
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 441
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5161
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3364
Składniki
Do miseczki przełożyć koncentrat, keczup, zioła oraz ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę. Wszystko wymieszać ze sobą i odstawić do przegryzienia się smaków. Warzywa oraz szynkę pokroić drobno, żółty ser zetrzeć na tarce a mozzarelle pokroić w kostkę. Ciasto na pizzę rozwinąć i za pomocą foremki wykrawać serduszka. Wykrojone serduszka przełożyć od razu na blaszkę wyłożoną papierem. Każde serduszko posmarować sosem a potem wyłożyć resztę składników. Najpierw straty żółty ser, na to warzywa, szynkę a na koniec mozzarellę. Pizzerinki piec w 200C przez ok 15 minut bez termoobiegu, góra-dół. Smacznego!