Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu pizzerki, świetnie nadają się do pracy na drugie śniadanie ( sprawdziłam :) )
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 117
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 117
Składniki
Na ciasto ułożyć w kolejności: szynka, pokrojona cebula, oliwki, kukurydza, posypać ziołami.
Następnie ułożyć ser i zwinąć jak roladę. Pokroić w plastry o grubości ok. 2 cm. Wyłożyć na blachę.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. ok 30 min. Życzę smacznego:)