Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z przekąsek która szybka znika, doskonale sprawdzą się na wszelkiego rodzaju imprezkach..
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Placki tortilla posmarować dowolnym serkiem topionym. Kładziemy na środku ser żółty, wędlinkę, kila paseczków papryki oraz ogórka pokrojonej w słupki. Po bokach sałatę. Całość polewamy dowolnym sosem. Można przygotować również sos majonezowo-ketchupowy: 2 kopiaste łyżki majonezu +3 łyżki ketchupu - całość dokładnie wymieszać i polać tortille.
Tortille zwinąć w ciasny rulon, zawinąć w folię aluminiową i odłożyć najlepiej na około 2-3 godz. do lodówki. Po tym czasie kroimy po skosie na kawałki około 3cm grubości Świetnie wyglądają jak i też smakują. Polecam!! :)