Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona smaczna przekąska. Doskonale sprawdza się na przyjęciach dla dzieci. Miło zaskakuje gości :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Czekoladę topimy w kąpieli wodnej lub w mikrofalówce. Jeżeli w mikrofali należy kubek przykryć spodeczkiem. Czekoladę nakładamy w foremki silikonowe za pomocą pędzelka. Dokładnie rozprowadzamy po całej foremce. Umieszczamy w lodówce. Przygotowanie masy; Owoce kroimy na mniejsze kawałki. Dolewamy wodę kokosową i miksujemy blenderem. Wypełniamy gotową masą miseczki. Gotowe deserki mogą kilka dni być przechowywane w chłodnym miejscu.