Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaskowatość szczawiu gaszona delikatnym, śmietankowym posmakiem mozzarelli.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5559
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 48060
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5559
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 48060
Składniki
Szczaw myjemy, osuszamy i siekamy lub rozrywamy na mniejsze części.
Oliwki kroimy w talarki, pomidora, ogórki i mozzarellę na mniejsze cząstki.
Mieszamy wszystko w misce i dorzucamy kukurydzę.
Sporządzamy sos: mieszamy oliwę z musztardą i doprawiamy do smaku pieprzem i ziołami, polewamy nim sałatkę i jeszcze raz mieszamy. Serwujemy z chrupiącymi grzankami.