Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaskowatość szczawiu gaszona delikatnym, śmietankowym posmakiem mozzarelli.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1702
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2242
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1343
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1702
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2242
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1343
Składniki
Szczaw myjemy, osuszamy i siekamy lub rozrywamy na mniejsze części.
Oliwki kroimy w talarki, pomidora, ogórki i mozzarellę na mniejsze cząstki.
Mieszamy wszystko w misce i dorzucamy kukurydzę.
Sporządzamy sos: mieszamy oliwę z musztardą i doprawiamy do smaku pieprzem i ziołami, polewamy nim sałatkę i jeszcze raz mieszamy. Serwujemy z chrupiącymi grzankami.