Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
podsmażam cebulkę z pieczarkami i czosnkiem(w mojej wersji na ostro także peperoni,z ziarnami!)
do mięsa mielonego dodaje jajko.bułke tartą,przyprawy,musztardę,podrmażoną cebule z pieczarkami(ostudzoną),papryke pokrojoną w drobną kostkę(czerona papryka jako jedyna nie traci wartosci odżywczych przy obróbce termicznej....polecam!!!)
formuję małe kotleciki(smaży je się krótko i papryka pozostaje krucha),smażę na rozgrzanej patelni kilka minut bez dodatkowego panierowania(liczymy kalorie;)).świetne na obiad,przystawkę,także na zimno