Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
pokroiłam i podsmażyłam kolorowe papryki na oliwie, osobno podsmażyłam na maśle pieczarki z dymką, dodałam do papryk
na osobnej patelni podsmażyłam kiełbaskę śląską i dodałam do reszty, wkroiłam pomidory gdy puściły sok dodałam pomidory w puszcze, przyprawiłam do smaku i już.
Podaję to danie z bułką lub ryżem.