Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
pokroiłam i podsmażyłam kolorowe papryki na oliwie, osobno podsmażyłam na maśle pieczarki z dymką, dodałam do papryk
na osobnej patelni podsmażyłam kiełbaskę śląską i dodałam do reszty, wkroiłam pomidory gdy puściły sok dodałam pomidory w puszcze, przyprawiłam do smaku i już.
Podaję to danie z bułką lub ryżem.