Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
Składniki
pokroiłam i podsmażyłam kolorowe papryki na oliwie, osobno podsmażyłam na maśle pieczarki z dymką, dodałam do papryk
na osobnej patelni podsmażyłam kiełbaskę śląską i dodałam do reszty, wkroiłam pomidory gdy puściły sok dodałam pomidory w puszcze, przyprawiłam do smaku i już.
Podaję to danie z bułką lub ryżem.