Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to nic innego jak pizza zamknięta w formie muffinek;). Pizzowe muffinki to świetna przekąska na ciepło lub na zimno do zabrania ze sobą na wynos. Smakują dobrze także na drugi dzień po przyrządzeniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Składniki
W osobnych miskach mieszamy ze sobą składniki mokre i suche.
Cebulę drobno siekamy, pieczarki kroimy w półplastry. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Studzimy. Salami kroimy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Dodatki dodajemy do składników mokrych, mieszamy. Całość przelewamy do składników suchych, mieszamy tylko do połączenia składników.
Pieczemy w temperaturze 210 stopni przez 20 minut.