Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to nic innego jak pizza zamknięta w formie muffinek;). Pizzowe muffinki to świetna przekąska na ciepło lub na zimno do zabrania ze sobą na wynos. Smakują dobrze także na drugi dzień po przyrządzeniu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3106
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 143
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3106
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 143
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Składniki
W osobnych miskach mieszamy ze sobą składniki mokre i suche.
Cebulę drobno siekamy, pieczarki kroimy w półplastry. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Studzimy. Salami kroimy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Dodatki dodajemy do składników mokrych, mieszamy. Całość przelewamy do składników suchych, mieszamy tylko do połączenia składników.
Pieczemy w temperaturze 210 stopni przez 20 minut.