Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanko dla każdego.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
4 tortille zwinąć razem w rulon o średnicy w zależności jakie mamy silikonowe foremki, następnie pociąć w poprzek na wysokość foremki, po czym wyłożyć brzegi foremek . Jaka rozbełtać, dodać pokrojoną w kostkę wędlinę, przyprawić do smaku ziołami, solą i pieprzem, po czym wymieszać i napełnić przygotowane foremki. Górę muffinek posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do zrumienienia się sera. SMACZNEGO.