Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te muffinki mogą być słoną przekąską lub dodatkiem do zupy krem. Polecam!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 270
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 98
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 104
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 167
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 270
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 98
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 104
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 167
Składniki
Mięso opłukać, pokroić w kostkę i usmażyć na oleju z dodatkiem przypraw. Ostudzić i zmielić. Zmielone mięso połączyć z żółtym serem startym na dużych oczkach.
Wszystkie składniki na ciasto zmiksować. Do papilotek kłaść po łyżce ciasta i łyżce farszu. Następnie przykryć pozostałym ciastem. Górę można posypać żółtym serem.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Idealnie pasują do wszelkiego rodzaju zupy krem :) Smacznego!