Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 146
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 74
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 34
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 10
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7820
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 146
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 74
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 34
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 10
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7820
Składniki
Paprykę oczyścić z nasion ,pokroić w drobną kostkę. Kaszę i mąkę wymieszać ,jajka oddzielnie z mlekiem. Składniki połączyć. Ciasto dokładnie wymieszać (Ciasto podobne do naleśnikowego). Dodać pokrojoną paprykę. Kajzerkę namoczyć w mleku ,odcisnąć. Mięso ,bułkę i jajko połączyć ,dodać posiekaną natkę pietruszki ,kolendrę ,kminek ,przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić. Uformować kulki. Do foremek na muffinki wkładać najpierw kulki mięsa ,a następnie zalać ciastem kukurydzianym. Piec 35 min w temp 180 stopni C.