Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,dietetyczne i bardzo smaczne:)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24789
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 78
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24789
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 78
Składniki
Ryż ugotować najlepiej dzień wcześniej. Fenkuł pokroić w kostkę,marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki,dać na patelnię,dodać masło, podsmażyć 7 min. Dodać wystudzone do ryżu.Wymieszać i doprawić do smaku. Do muffinkowej formy dać na spód plaster szynki,z drugiej strony 1/4 podłużnego plastra sera żółtego i nałożyć ryżowy farsz. Włożyć do nagrzanego piekarnika góra-dół do 190st. Piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!