Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,dietetyczne i bardzo smaczne:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13213
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13213
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5470
Składniki
Ryż ugotować najlepiej dzień wcześniej. Fenkuł pokroić w kostkę,marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki,dać na patelnię,dodać masło, podsmażyć 7 min. Dodać wystudzone do ryżu.Wymieszać i doprawić do smaku. Do muffinkowej formy dać na spód plaster szynki,z drugiej strony 1/4 podłużnego plastra sera żółtego i nałożyć ryżowy farsz. Włożyć do nagrzanego piekarnika góra-dół do 190st. Piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!