Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,dietetyczne i bardzo smaczne:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5060
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9009
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5060
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9009
Składniki
Ryż ugotować najlepiej dzień wcześniej. Fenkuł pokroić w kostkę,marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki,dać na patelnię,dodać masło, podsmażyć 7 min. Dodać wystudzone do ryżu.Wymieszać i doprawić do smaku. Do muffinkowej formy dać na spód plaster szynki,z drugiej strony 1/4 podłużnego plastra sera żółtego i nałożyć ryżowy farsz. Włożyć do nagrzanego piekarnika góra-dół do 190st. Piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!