Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22041
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 73
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 359
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 84
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 143
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22041
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 73
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 359
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 84
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 143
Składniki
Podgrzać oliwę ,przez 5 minut smażyć cebulę pokrojoną w kostkę ,dodać czosnek. Po chwili dodać oczyszczone mule i wino. Gotować pod przykryciem ,potrząsnąć garnkiem kilka razy ,aż wszystkie mule się otworzą. Dodać posiekaną natkę pietruszki ,doprawić solą i pieprzem.