Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8499
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8499
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Składniki
Podgrzać oliwę ,przez 5 minut smażyć cebulę pokrojoną w kostkę ,dodać czosnek. Po chwili dodać oczyszczone mule i wino. Gotować pod przykryciem ,potrząsnąć garnkiem kilka razy ,aż wszystkie mule się otworzą. Dodać posiekaną natkę pietruszki ,doprawić solą i pieprzem.