Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na szczególną okazję.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1427
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458608
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1711
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1427
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458608
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1711
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej na patelni, a w między czasie kabaczka pokroić w grube plastry, usunąć nasiona i obsmażyć na oleju z obu stron złociście. Następnie ułożyć na talerzu, a na tym samym oleju usmażyć posiekaną cebulę, pokrojone parówki i paprykę. Na końcu wrzucić groszek, posiekaną zieleninę i przyprawić do smaku. Po czym lekko poddusić, napełnić krążki kabaczka i podawać na ciepło z pieczywem.