Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na szczególną okazję.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 264
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2188
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 1845
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 541
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 264
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2188
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 1845
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 541
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej na patelni, a w między czasie kabaczka pokroić w grube plastry, usunąć nasiona i obsmażyć na oleju z obu stron złociście. Następnie ułożyć na talerzu, a na tym samym oleju usmażyć posiekaną cebulę, pokrojone parówki i paprykę. Na końcu wrzucić groszek, posiekaną zieleninę i przyprawić do smaku. Po czym lekko poddusić, napełnić krążki kabaczka i podawać na ciepło z pieczywem.