Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na szczególną okazję.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 163
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 37
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 276
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 163
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 37
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 276
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej na patelni, a w między czasie kabaczka pokroić w grube plastry, usunąć nasiona i obsmażyć na oleju z obu stron złociście. Następnie ułożyć na talerzu, a na tym samym oleju usmażyć posiekaną cebulę, pokrojone parówki i paprykę. Na końcu wrzucić groszek, posiekaną zieleninę i przyprawić do smaku. Po czym lekko poddusić, napełnić krążki kabaczka i podawać na ciepło z pieczywem.