Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na szczególną okazję.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 496
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 854
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 496
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 854
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej na patelni, a w między czasie kabaczka pokroić w grube plastry, usunąć nasiona i obsmażyć na oleju z obu stron złociście. Następnie ułożyć na talerzu, a na tym samym oleju usmażyć posiekaną cebulę, pokrojone parówki i paprykę. Na końcu wrzucić groszek, posiekaną zieleninę i przyprawić do smaku. Po czym lekko poddusić, napełnić krążki kabaczka i podawać na ciepło z pieczywem.