Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 29-08-2011
Naleśniki z wyśmienitym farszem!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
Składniki
Naleśniki: składniki na naleśniki miksujemy. Smażymy na suchej patelni.
Farsz: brokuła gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, odcedzamy i rozgniatamy widelcem razem z serkiem topionym.
Farszem smarujemy naleśniki, zwijamy w rulony. Zwinięte naleśniki można pokroić w 4-5cm kawałki i w każdy kawałek wbić wykałaczkę.