Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34677
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34677
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Wymieszać składniki na ciasto na gładką masę. Usmażyć naleśniki. Grzyby oczyścić, kilkakrotnie umyć, poszatkować. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Wrzucić ją na gorący tłuszcz, dodać grzyby, sól i pieprz. Dusić grzyby na wolnym ogniu ok. 20 minut. Dodać do nich bułkę tartą. Napełnić nimi naleśniki, podsmażyć. Podawać ciepłe.