Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2579
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 559
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2579
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 559
Składniki
Naleśniki przygotowujemy wg sprawdzonego przepisu.
Kaszę gotujemy zgodnie z zaleceniami producenta. Solimy delikatnie lub w ogóle. Po ugotowaniu chłodzimy.
Cebulę kroimy w kostkę i rumienimy na mocno złoty kolor na oliwce z oliwek.
Kaszę gryczaną, cebulę ser typu feta łączymy w całość, tak aby ser był rozprowadzony równomiernie. Doprawiamy pieprzem.
Podgrzewamy w piekarniku.
Podajemy z pomidorkami koktajlowymi. Opcja: naleśniki można podać z sosem pieczarkowym, ale wtedy należy zastosować orzeźwiającą sałatkę np z papryki, pomidorów i ogórka z dobrym sosem winegret.