Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś była wizyta u lekarza neurochirurga, nie jest za dobrze ze mną tak więc obiadek na szybko.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1313
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18477
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1313
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18477
Składniki
Do miski dodać produkty.
Zmiksować do połączenia się składników.
Na patelnię wlać odrobinę oleju, rozgrzać ją i nalewać chochlą ciasto rozprowadzić po patelni.
Smażyć z obu stron na rumiano.
Z tego przepisu wyszło 12 naleśników.
Twaróg, cukier i śmietanę.
Rozgnieść widelcem.
Kłaść twaróg na naleśnik i zawijać w dowolny sposób.
Podałam ze szklanką zimnego mleka.