Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na świąteczne dni ale i doskonałe na spotkania rodzinne.A ja że została mi kapusta z grzybami wymyśliłam naleśniki:)oto efekt.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1950
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 80
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 818
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 962
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 262
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1950
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 80
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 818
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 962
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 262
Składniki
Kapustę kiszoną płuczemy i gotujemy z grzybami(suszone namaczamy na godzinę przed gotowaniem)na sam koniec gdy wszystko będzie już miękkie dodajemy pokrojona cebulę.Chwile jeszcze gotujemy odcedzamy doprawiamy do smaku solą,pieprzem wegetą.Robimy ciasto naleśnikowe solimy je,pieczemy naleśniki(10-12 sztuk).Nakładamy nasz farsz na naleśniki zwijamy i wkładamy do formy żaroodpornej. Polewamy je olejem z dodatkiem bazylii ja jeszcze trochę je pomagowałam i posypałam wegetką.Zapiekamy w piekarniku w 200st C około10-15 min.
Można podawać na gorąco i zimno lub z barszczem. Smacznego:)