Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na świąteczne dni ale i doskonałe na spotkania rodzinne.A ja że została mi kapusta z grzybami wymyśliłam naleśniki:)oto efekt.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4604
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1322
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 253
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34344
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 625
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4604
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1322
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 253
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34344
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 625
Składniki
Kapustę kiszoną płuczemy i gotujemy z grzybami(suszone namaczamy na godzinę przed gotowaniem)na sam koniec gdy wszystko będzie już miękkie dodajemy pokrojona cebulę.Chwile jeszcze gotujemy odcedzamy doprawiamy do smaku solą,pieprzem wegetą.Robimy ciasto naleśnikowe solimy je,pieczemy naleśniki(10-12 sztuk).Nakładamy nasz farsz na naleśniki zwijamy i wkładamy do formy żaroodpornej. Polewamy je olejem z dodatkiem bazylii ja jeszcze trochę je pomagowałam i posypałam wegetką.Zapiekamy w piekarniku w 200st C około10-15 min.
Można podawać na gorąco i zimno lub z barszczem. Smacznego:)