Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na domową wersję tego smakołyku :)) Dzieci to uwielbiają!!!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1062
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5620
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18065
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1062
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5620
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18065
Składniki
Fileta myjemy i osuszamy. Kroimy na małe kawałki / paski Obtaczamy dokładnie w przyprawie. Można odłożyć je na chwilę, aby przeszło smakiem przypraw... Paski z kurczaka obtoczyć najpierw w mące, potem w jajku, a następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor... Odłożyć na chwilkę na ręcznik papierowy aby pozbyć się nadmiaru oleju. Sos: 3 łyżki majonezu + 3 łyżki ketchupu - całość dokładnie wymieszać
Smacznego!