Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3700
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3700
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Składniki
ŚLEDZIE NAMOCZYĆ,OBRAĆ I WYJĄĆ OŚCI. OTRZYMANE FILETY PRZEKROIĆ WZŁUŻ I KAŻDY Z NICH ZAWINĄĆ W ROLMOPS.
SUSZONE GRZYBY WYMYĆ W CIEPŁEJ WODZIE,GOTOWAĆ AŻ ZMIĘKNĄ, POKROIĆ W SŁOMKĘ. UMYTĄ I OBRANĄ MARCHEW ROZDROBNIĆ NA TARCE DO JARZYN. CEBULE OBRAĆ POKRAJAĆ W PLASTERKI. UTARTĄ MARCHEW POKRAJANĄ CEBULĘ I GRZYBY PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAJĄC PARĘ ŁYŻEK WYWARU Z GRZYBÓW ORAZSÓL I PIEPRZ, PO CZYM UDUSIĆ NA MAŁYM OGNIU .
PRZEZ 5/7 MIN.rOLMOPSY UŁOŻYĆ NA PÓŁMISKU I ZALAĆ MASĄ GRZYBOWĄ,EWENTUALNIE WYMIESZANĄ Z MAJONEZEM.JEST LEPSZA.