Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 672
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1375
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 672
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1375
Składniki
ŚLEDZIE NAMOCZYĆ,OBRAĆ I WYJĄĆ OŚCI. OTRZYMANE FILETY PRZEKROIĆ WZŁUŻ I KAŻDY Z NICH ZAWINĄĆ W ROLMOPS.
SUSZONE GRZYBY WYMYĆ W CIEPŁEJ WODZIE,GOTOWAĆ AŻ ZMIĘKNĄ, POKROIĆ W SŁOMKĘ. UMYTĄ I OBRANĄ MARCHEW ROZDROBNIĆ NA TARCE DO JARZYN. CEBULE OBRAĆ POKRAJAĆ W PLASTERKI. UTARTĄ MARCHEW POKRAJANĄ CEBULĘ I GRZYBY PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAJĄC PARĘ ŁYŻEK WYWARU Z GRZYBÓW ORAZSÓL I PIEPRZ, PO CZYM UDUSIĆ NA MAŁYM OGNIU .
PRZEZ 5/7 MIN.rOLMOPSY UŁOŻYĆ NA PÓŁMISKU I ZALAĆ MASĄ GRZYBOWĄ,EWENTUALNIE WYMIESZANĄ Z MAJONEZEM.JEST LEPSZA.