Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103646
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2009
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5876
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103646
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2009
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5876
Składniki
ŚLEDZIE NAMOCZYĆ,OBRAĆ I WYJĄĆ OŚCI. OTRZYMANE FILETY PRZEKROIĆ WZŁUŻ I KAŻDY Z NICH ZAWINĄĆ W ROLMOPS.
SUSZONE GRZYBY WYMYĆ W CIEPŁEJ WODZIE,GOTOWAĆ AŻ ZMIĘKNĄ, POKROIĆ W SŁOMKĘ. UMYTĄ I OBRANĄ MARCHEW ROZDROBNIĆ NA TARCE DO JARZYN. CEBULE OBRAĆ POKRAJAĆ W PLASTERKI. UTARTĄ MARCHEW POKRAJANĄ CEBULĘ I GRZYBY PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAJĄC PARĘ ŁYŻEK WYWARU Z GRZYBÓW ORAZSÓL I PIEPRZ, PO CZYM UDUSIĆ NA MAŁYM OGNIU .
PRZEZ 5/7 MIN.rOLMOPSY UŁOŻYĆ NA PÓŁMISKU I ZALAĆ MASĄ GRZYBOWĄ,EWENTUALNIE WYMIESZANĄ Z MAJONEZEM.JEST LEPSZA.